23 juli 2015

Cursussen

 

De cursussen zijn gericht op de persoonlijke ontwikkeling van diegenen die willen tekenen, schilderen en/of knutselen.

  • Bij tekenen gebruiken we diverse materialen, zodat je later zelf kunt kiezen waar je het liefste mee werkt. Tekenen kun je altijd, ook al heb je maar 5 minuten de tijd.
  • Bij schilderen kunnen we werken met acryl- en/of olieverf. We kunnen de mooiste schilderijen maken voor aan onze muur.
  • Bij knutselen denken we bijvoorbeeld aan papier, hout, lijm, gaas, textiel, plastic en glas waar we iets leuks van kunnen maken. Zie enkele voorbeelden op de website of struin het internet af voor nog meer ideeën. Maak er een foto van en we nemen het op in de cursus/workshop.

Wil je al zolang iets gaan maken, maar ben je er nooit aan kunnen beginnen? Geef je op of neem contact met me op voor nader overleg. (Voor de tekencursus zie onder WAT IK DOE/ Alles over de cursus tekenen).
Ik weet zeker dat we de mooiste kunst kunnen maken. Ieder op zijn/haar eigen niveau en allemaal even mooi.
Gedurende de lessen wordt u individueel begeleid naar een hoger plan. U zult verbaasd staan van uw kunnen en ontwikkeling. Dat wordt genieten.

Kinderen.

Vanaf een jaar of 6 kunnen kinderen zich al opgeven. Tekenen, schilderen en knutselen is goed voor de kinderen. De ontwikkeling van de fijne motoriek, het samen gezellig bezig zijn in kleine groepjes, zodat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt, de rust, de vrijheid en de macht om een persoonlijk kunstwerk te maken. Hoe mooi is dat.

2 gedachten over “Cursussen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *