23 juli 2015

Alles over de cursus tekenen

TEKENEN

 1. Leren tekenen van A tot Z.
  Tijdens elke les wordt er een techniek, onderwerp en/of materiaal behandeld, waarna deze door de deelnemers in de praktijk wordt gebracht. Tijdens elke les is er een evaluatie van de werken met tips en verbeterpunten. Tekenen kun je met heel veel materialen. Tijdens deze lessen kun je die uitproberen en daarna beslissen welke materialen je zelf aanschaft. Tekenen kun je zo vaak je maar wilt, ook al heb je maar 5 minuten de tijd. Tijdens deze lessen kunnen we ook zelf tekenmappen maken (voor alle losse tekeningen), maar ook tekenboekjes voor in onze tas/broekzak, zodat we ten alle tijden een kleine schets kunnen maken. Ook kunnen we harmonische rechthoeken maken en alles wat we nog meer nodig hebben om het tekenen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ook het bijhouden van een logboek is leuk om later in te zien en zo onze vorderingen te bewonderen. En leuke artistieke tekencadeautjes maken.
 2. Vrij tekenen en schilderen.
  Vrij tekenen en/of schilderen, waarbij ik u tips geef om uw werk te verbeteren. We kunnen werken met potlood op doek of paneel en deze daarna verfraaien met acryl- en/of olieverf. We kunnen zo de mooiste schilderijen maken voor aan onze muur.

Wil je al zó lang gaan tekenen/schilderen, maar ben je er nooit aan toegekomen? Geef je dan op en probeer het.  Door de kleine groepen krijgt u volop aandacht. Ik weet zeker dat we de mooiste kunst kunnen maken. Ieder op zijn/haar eigen niveau en allemaal even mooi. U zult verbaasd staan van uw kunnen en uw persoonlijke  ontwikkeling. Het wordt gewoonweg genieten!

 TEKENCURSUS: 10 lessen van 2,5 uur        

 • € 137,50 per persoon.
 • incl. koffie/thee/limonade.
 • exclusief materiaal.
 • Min. 4 en max. 8 deelnemers per groep.

Na afloop van de cursus kan er wederom ingeschreven worden voor een volgende serie van 10 lessen.
Bij inschrijving voor het hele seizoen (= 28 lessen) betaalt u geen € 385,– maar € 360,-.

LOSSE TEKENLESSEN:

 •  € 20,– per persoon
 1. Indien er plaats is in een groep, per les van 2,5 uur (lesstof afhankelijk van de groep).
 2. of privéles per uur. Lesstof in overleg.

 

OPGEVEN als GROEP of INDIVIDUEEL:

Omdat ik nu begin met het opstarten van de cursussen en workshops, is er nog volop ruimte. Als je je per groep (min. 4 pers.) opgeeft, kunnen we in overleg de data en de tijden afspreken. Als je je individueel opgeeft is het even afwachten of we de cursus op de gevraagde tijd vol krijgen. Je kunt je nog aanmelden voor de groep die op zondagmorgen 9 oktober 2016 start (volwassenen). Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Start om 9.30 uur tot 12.00 uur.

Als je het leuk vindt, dan kunt u zich ook opgeven voor een ouder/kind-cursus.

KINDERCURSUS TEKENEN:

Vanaf een jaar of 6 kunnen kinderen zich al opgeven. Het is goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek. Het is gezellig en leerzaam om bezig te zijn in kleine groepjes, zodat ze genoeg persoonlijke aandacht krijgen maar toch van anderen kunnen leren. Het is genieten om een mooi kunstwerk te maken, waar iedereen trots op is.

Ook de kindercursussen zijn in principe exclusief materialen. Voor de 1e lessen is er materiaal aanwezig. Vraag naar onze tips om zo goedkoop mogelijk op de cursus en thuis te tekenen.

WORKSHOPS TEKENEN:

Niet iedereen is in de gelegenheid om wekelijks lessen te volgen. Om u toch in de gelegenheid te stellen om

 1. een tekenles mee te maken of
 2. om een specifieke tekening/schilderstuk te maken,

zijn er workshops op maat. Zie verder onder “WORKSHOPS” . (Let op, deze website is nog in ontwikkeling).

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier, maar liever nog via het e-mailadres: kunst@dayke.nl

Hopelijk zien we elkaar .

Groetjes,

Dayke Gevers.

2 gedachten over “Alles over de cursus tekenen

 • goede dag :
  een rare vraag ? een vriendin van mijn zus zit regelmatig op schilderles op woensdag in westerhoven bij een wat oudere man van rond de 62 jaar… mijn zus en ik willen haar verrassen omdat ze ons heeft geholpen bij het overlijden van mijn moeder..
  heeft u enig idee wat zijn telefoonnummer zou kunnen zijn..
  dank je wel
  Gr Ruud

  • Sorry dat ik dit bericht nu pas lees.
   Je zou eens kunnen informeren bij De Buitengaander. Misschien dat ze het daar weten. Ik zou het verder niet kunnen zeggen.
   Veel succes!
   Groetjes,
   Dayke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *